"No llores, vuela" inaugurarà el Festival de Màlaga

El nou llargmetratge de Claudia Llosa, "No llores, vuela", amb participació de TV3, inaugurarà la 17 edició del Festival de Màlaga, que es farà del 21 al 29 de març. Rodada al Canadà amb un repertori de luxe, el film competirà en la secció oficial a concurs del festival.

Després d'haver guanyat en la secció oficial de la Berlinale 2009 l'Ós d'Or amb "La teta asustada", la directora peruana establerta a Espanya Claudia Llosa torna amb "No llores, vuela", una pel·lícula de gran sensibilitat, com només ella sap plasmar a la pantalla. Rodada al Canadà i protagonitzada per Jennifer Connelly, Cillian Murphy i Mélanie Laurent, narra l'encontre d'una mare amb el seu fill, separats per un accident.

Abans de ser presentada en primícia a Espanya al Festival de Màlaga, Llosa competirà un altre cop per l'Ós d'Or en el Festival Internacional de Cinema de Berlín.

Sinopsi:
A través d'una mare (Jennifer Connelly) i un fill (Cillian Murphy), ens submergim en el passat, marcat per un accident que els separa. Ella es convertirà en una famosa artista i sanadora, i ell, en un peculiar falconer que viu marcat per les empremtes d'una doble absència. En el present, una jove periodista (Mélanie Laurent) propiciarà una trobada entre els dos que ens farà qüestionar-nos el sentit de la vida i l'art per plantejar-nos la possibilitat d'assumir una vida plena malgrat les incerteses.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció i guió: Claudia Llosa
Producció executiva: José María Morales, Ibon Cormenzana, Mark Johnson i Jérôme Vidal
Intèrprets: Jennifer Conelly, Cillian Murphy, Mélanie Laurent i Oona Chaplin
Direcció de fotografia: Nicolas Bolduc
Música: Michael Brook

És una producció de Wanda Vision i Arcadia amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE i Canal +, coproduïda per Canadà i França.
 
Anar al contingut