"No en mi nombre": el rap indignat d'un musulmà català pels atemptats del 17A

El Paisano és un jove de Sant Vicenç dels Horts que va arribar del Marroc amb la família quan tenia 10 anys

RedaccióActualitzat

El Paisano és un jove de Sant Vicenç dels Horts, d'origen marroquí, que va arribar a Catalunya amb la família quan tenia 10 anys. És també un dels rapers amb més seguidors entre la comunitat de marroquins.

Després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, va escriure una cançó que té més d'un milió de visualitzacions. És un cant en contra del terrorisme d'un artista que –justament– també era seguit per un dels autors materials dels atemptats.

 

 

Ell mateix explica que, com a cantautor, s'havia d'implicar en una causa que l'interpel·lava directament com a musulmà. En aquesta línia, assegura que també s'ha sentit víctima de la discriminació i del racisme, però que el compromís que manté amb la societat no el podia deixar indiferent:

"Deixaré la meva vida per l'islam, pel que faci falta. I si m'han de matar per fer aquesta cançó, estic preparat pel que faci falta."

El videoclip, d'una acurada factura tècnica, recorda alguns dels homenatges a les víctimes a la Rambla i acaba amb una sentència contundent: "No en mi nombre."

 

ARXIVAT A:
Atemptats Barcelona CambrilsIslamofòbia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut