La Sénia

Ningú ha denunciat la pèrdua de la lleona que campa lliure per la Sénia

Avui segueix la recerca d'una lleona que corre en llibertat pel Parc Natural dels Ports. Un ampli dispositiu d'Agents Rurals, Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil de tres províncies busquen el felí que va ser detectat dilluns al vespre per última vegada. Va ser una veïna de la Sènia que la va albirar i els agents rurals hi van anar de seguida. Es van localitzar petjades de la lleona i es va comprovar que havia buscat aliments en un contenidor d'escombraries. Fins ara, ningú no ha denunciat la pèrdua de la lleona, que podria haver-se escapat d'un circ o d'un zoo, encara que aquestes hipòtesis estan per confirmar.

Actualitzat
Una lleona té mobilitzats policies i agents rurals de diferents cossos de tres províncies que la busquen sense èxit per mirar de capturar-la. Els efectius dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia civil i agents rurals de Catalunya i el País Valencià busquen la lleona per quart dia consecutiu.

Se la va veure per primera vegada dissabte passat i els efectius de recerca ja han pentinat una zona d'entre 5 i 10 kilòmetres. Ningú n'ha denunciat la desaparició. No se sap si la lleona s'ha escapat d'un circ o d'un zoo, o si pertanyia a algun particular que la tenia de forma il·legal.

La lleona va ser vista dissabte per uns esportistes, segons ha explicat l'alcalde de la Sénia, Víctor Pla, tot i que durant el cap de setmana es van rebre diversos avisos d'alerta per part dels veïns que deien haver vist el felí al Molí de l'Abat, entre els termes de la Sénia i la Pobla de Benifassà, al Baix Maestrat, que és d'on hauria sortit.


Anar al contingut