Venècia / París

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni, nit de noces a Venècia

Cada dia apareixen nous rumors entorn a la parella del moment, la formada per Carla Bruni i Nicolas Sarkozy. Un diari italià assegura que el president francès i la cantant i exmodel haurien passat la nit de noces en un hotel a Venècia. El viatge a Itàlia hauria tingut lloc dijous passat, hores després del seu suposat casament al palau de l'Elisi. Aquesta nova relació i el seu divorci estarien passant factura a la popularitat del president francès, que hauria caigut deu punts.

Actualitzat

Després d'un acte oficial de les Forces Armades, el president Nicolas Sarkozy i la seva companya, Carla Bruni, haurien agafat un avió des d'un aeroport militar amb destí a Venècia. Allà haurien passat la nit de dijous, quan, segons un diari francès, s'haurien casat. A primera hora de divendres, el president hauria tornat a França, ja que va assistir a una reunió a Lilla.

El diari afegeix que la parella estaria preparant pels propers dies una altra escapada a San Vito di Negrar, a 15 quilòmetres de Verona, a Itàlia, la localitat on Shakespeare va inspirar-se per ambientar "Romeu i Julieta". Un diari romà amplia aquesta informació i afirma que Carla Bruni hauria reservat 4 de les 6 habitacions d'un petit hotel d'aquesta localitat.

Sarkozy paga la factura

El president francès, Nicolas Sarkozy, estaria pagant l'airejada de la seva vida privada. Segons una enquesta publicada a França, per primer cop des de les eleccions, més de la meitat dels francesos tenen una opinió negativa de Sarkozy. Sembla que no ha agradat gaire als ciutadans veure com el seu cap d'Estat feia públic el seu divorci i el posterior idil·li amb Carla Bruni. Sarkozy ha perdut 10 punts de popularitat en els últims dos mesos. Per contra, el seu primer ministre, François Fillon, ha vist com millorava la seva imatge fins a un 43%.

Anar al contingut