L'actor ha de rescatar la noia, segrestada per un empresari poc transparent (Karen Ballard/Lionsgate)

Nicolas Cage, al rescat de la filla del president català en un film ambientat a Mallorca

L'última pel·lícula de l'actor és una comèdia autoparòdica rodada a Croàcia i amb diverses referències a Catalunya

RedaccióActualitzat

La nova pel·lícula de Nicolas Cage és plena de referències al currículum de l'actor... i a Catalunya. Nicolas Cage és Nick Cage en la comèdia d'acció "The Unbearable weight of massive talent", que en català es traduiria com "L'increïble pes que comporta tenir un gran talent". Als Estats Units, la pel·lícula es va estrenar el 22 d'abril, però encara no ha arribat a les cartelleres catalanes.

Enfonsat artísticament i econòmicament, el personatge de Cage accepta un milió de dòlars per assistir a Mallorca a l'aniversari d'un superfan seu, interpretat per Pedro Pascal, que resulta ser d'allò més perillós. A Cage el recluten dos agents de la CIA que l'obliguen a estar a l'altura de la seva pròpia llegenda per salvar-se a ell i els seus éssers estimats.

La missió? Els agents l'informen que el fan que l'ha convidat a casa, Javi Gutiérrez, és el cap d'una organització criminal mundial i que, amb l'esperança d'influir en unes eleccions, ha segrestat la filla del president de Catalunya, la denominació que es fa servir a la pel·lícula.

Com que Cage està vivint a la mansió del segrestador, li encarreguen que treballi per ells i rescati la noia. A Cage li toca fer el paper de la seva vida: actuar com un veritable agent secret i guanyar-se la confiança del seu amfitrió.


Tot i les referències catalanes a la versió original, alguns tràilers indiquen que hi hauria versions de la pel·lícula que han substituït aquesta referència i han optat per parlar de "la filla d'un candidat a la presidència de Mèxic".

Des de la distribuïdora espanyola, han confirmat que la versió que s'estrenarà a Espanya mantindrà les referències a Catalunya.
 

Repartiment amb presència catalana

A banda de Nicolas Cage i del xilè Pedro Pascal, entre els actors i les actrius sobresurten altres noms coneguts com el de Neil Patrick Harris o Demi Moore

També formen part del repartiment l'andalús Paco León i el català Ricard Balada, que ha aparegut en pel·lícules com l'alemanya "Roads" (2019) o bé la sèrie de TV3 "Com si fos ahir". 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut