El 2017, Nick Carter ja va ser acusat de violació però el jutge va considerar que els fets havien prescrit (Flickr)

Nick Carter, dels Backstreet Boys, acusat de violar una fan menor d'edat i amb autisme

Els fets haurien passat l'any 2001 a Tacoma, als Estats Units, a l'interior de l'autocar en què viatjava la famosa banda

Redacció/AgènciesActualitzat

Nick Carter, un dels integrants més coneguts de la cèlebre banda Backstreet Boys, ha estat acusat de violació. Els fets haurien passat el 2001, quan l'aleshores fan del grup era una noia de 17 anys.

La dona, que ara té 39 anys, es diu Shannon Ruth i té un trastorn autista. Ha explicat que la demanda l'ha presentat de manera conjunta amb tres víctimes més, que prefereixen mantenir-se en l'anonimat. Diuen que Carter també les va violar quan elles eren menors d'edat.

En el cas de Ruth, l'agressió sexual s'hauria produït després d'un concert dels Backstreet Boys als Estats Units, a la ciutat de Tacoma. Relata que ella li va demanar un autògraf i que l'estrella la va convidar a pujar a l'autocar de la gira.

Allà, li hauria donat una beguda "amb un gust estrany", segons ha dit l'advocat de la víctima, Mark Boskovich.

"Un cop s'ho va beure, Carter la va portar al lavabo de l'autobús" i allà s'hauria produït l'agressió sexual. Els fets haurien continuat a la part del darrere del vehicle, on hi havia les habitacions.

En una compareixença davant la premsa, Shannon Ruth ha explicat:

"Els últims 21 anys han estat plens de dolor, confusió, vergonya, frustració i autolesions a causa de la violació. Soc autista i visc amb una paràlisi cerebral, però no crec que ningú m'hagi fet més mal que Nick Carter".

L'artista, que en el moment dels fets tenia 19 anys i ara en té 42, també l'hauria insultada i s'hi hauria referit com "una retardada".

El cantant li hauria dit que "ningú no la creuria si ho denunciava", segons la versió de l'advocat. Mentre l'amenaçava, l'hauria agredit agafant-la tan fort que li va deixar morats al braç.

Una altra de les conseqüències de la violació que recull la denúncia és que Ruth va contraure el virus del papil·loma humà.

La demanda s'ha presentat a Las Vegas, a Nevada, on viuen tant Carter com Ruth. Segons ha explicat l'advocat de la denunciant l'objectiu de la demanda és "impedir" que Nick Carter "agredeixi cap més adolescent o dona".

Carter, segon per la dreta, va ser un dels integrants més famosos dels Backstreet Boys (Europa Press)

Una altra denúncia per violació el 2017

Nick Carter, que quan era "el ros dels Backstreet Boys" va arrasar amb cançons com "I want it that way" o "Everybody (Backstreet's Back)", ja havia estat acusat de violació anteriorment.

Va ser el 2017 i la demandant va ser la cantant Melissa Schuman, que havia format part del grup Dream. Finalment, el cas no va comportar conseqüències penals per a Carter perquè la justícia va considerar que els fets havien prescrit.

L'entorn del cantant ho nega

"L'acusació és completament falsa", segons ha assegurat l'entorn de l'artista al portal nord-americà TMZ. Les mateixes fonts han afegit que l'intèrpret està "centrat en la família i en el dol pel seu germà", que va morir el mes passat.

Nick Carter amb el seu germà Aaron, que va morir als 34 anys (Reuters)

L'advocat de Nick Carter, Michael Holtz, ha declarat al mateix portal que es tracta "d'una denúncia sense fonaments jurídics que, a més, és mentida".

 

ARXIVAT A:
CulturaEstats UnitsMúsica
Anar al contingut