Motociclisme

Ni Marc Márquez ni Jorge Lorenzo competiran a Xest aquest cap de setmana

El mundial de motociclisme s'acomiada aquest cap de setmana a València. Però aquesta última cita del calendari tindrà absències notables, la de Marc Márquez i la de Jorge Lorenzo. Per una banda, Márquez ja ha abandonat la lluita pel títol de Moto2 fins la pròxima temporada. El cerverí encara no està del tot recuperat dels problemes físics provocats per la caiguda en els entrenaments lliures de l'últim Gran Premi, el de Malàisia. Encara arrossega molèsties a les cervicals i al cap i no té una visió del tot nítida. Per tant, la seva completa recuperació és ara la prioritat màxima per ell.

Actualitzat
Jorge Lorenzo no competirà al Gran Premi de motociclisme del País Valencià d'aquest diumenge, que tanca el Mundial. El pilot encara arrossega una lesió al dit, que l'ha deixat fora de les tres ultimes curses.

Qui sí que correrà segur és Loris Capirossi. El pilot italià, que va debutar al Mundial fa 21 anys, disputarà l'últim gran premi de la seva vida. Aquest dimecres ja ha arribat a terres valencianes per participar en alguns actes promocionals.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut