Més de 2 hores esperant un servei alternatiu per un incident a l'R2 i l'R11

Ni AVE ni Rodalies ni bus: més de 2 hores esperant a Llinars per tornar a pujar al tren

Passatgers recol·locats en trens de mitjana distància pel sabotatge de l'AVE es queden penjats entre Llinars i Granollers en tallar-se el servei de Rodalies

Actualitzat

Desenes de passatgers han denunciat aquest dilluns a les xarxes socials que Renfe els ha deixat penjats més de dues hores a Llinars del Vallès per un incident al servei de Rodalies entre Granollers i Cardedeu. Els han fet baixar i esperar un autobús, que no ha arribat mai.

El servei de l'R2, R2 Sud, R2 Nord i R11 entre Granollers Centre i Cardedeu ha quedat interromput a mig matí per un atropellament a la via. Renfe prometia un servei alternatiu per carretera, una informació penjada a les xarxes socials que no ha arribat a la majoria de passatgers, que no sabien què estava passant.

Uns usuaris que, a més, que no haurien de ser en aquell tren, sinó en un dels AVE direcció Figueres cancel·lats aquest dilluns pels sabotatge de diumenge a diversos punts de la via d'alta tensió.

Després de gairebé 3 hores d'espera i confusió, el servei de Rodalies s'ha restablert, però manté retards de 45 minuts.

 

Pel que fa al servei d'AVE afectat pels actes vandàlics de diumenge, els trens que sí que circulen ho fan amb retards d'entre 20 i 40 minuts. Els operaris continuen reparant els desperfectes en els 5 punts on s'han localitzat danys.

ARXIVAT A:
MobilitatRodalies
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut