Neymar, estès sobre la gespa després de lesionar-se contra el Marsella (Reuters)
Lliga de Campions

Neymar té una fissura en el cinquè metatarsià del peu dret que complica la seva presència contra el Reial Madrid

El crac brasiler del PSG no només té un esquinç al turmell dret, sinó que les proves mèdiques han confirmat que també té una fissura en el cinquè metatarsià del peu dret, dues lesions que posen en risc la seva presència en el decisiu duel de Champions contra els blancs al Parc dels Prínceps de París

Actualitzat

El PSG ha fet oficial un comunicat per informar de l'estat físic de Neymar i les notícies que pugui estar a punt per al partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid no són gaire esperançadores. Segons ha informat el club francès, el crac brasiler no només té un esquinç al turmell dret, sinó que les proves mèdiques han confirmat que també té una fissura en el cinquè metatarsià del peu dret, dues lesions que posen en risc la seva presència en el decisiu duel de Champions contra els blancs al Parc dels Prínceps de París.

Neymar no és l'únic futbolista brasiler lesionat al PSG després del partit de la lliga francesa contra l'Olympique de Marsella. El central Marquinhos té una lesió muscular de grau 1 al quàdriceps de la cama esquerra i també és dubte seriós contra el Reial Madrid. En cas de confirmar-se, Unai Emery tindria dues baixes molt importants de cara a buscar la remuntada després del 3 a 1 advers de l'anada al Bernabéu.

 

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut