Barça

Neymar es consagra a Europa amb una actuació estel·lar en la remuntada contra el PSG

El crac brasiler va liderar la victòria blaugrana amb dos gols, va forçar un penal transformat per Messi i va donar l'assistència a Sergi Roberto

Josep Maria PuigActualitzat

El partit d'ahir al Camp Nou va deixar molts moments únics: el gol de Sergi Roberto, l'eufòria de Luis Enrique o una imatge de Messi eufòric davant mateix de la grada d'animació. L'argentí, però, es va veure eclipsat per un Neymar especialment inspirat i que va liderar una remuntada històrica.

Neymar ja cantava i ballava camí del Camp Nou. De les seves cames va néixer una remuntada imperial mai vista en tota la història de la Lliga de Campions. Abans, però, va haver de tastar la duresa de la defensa del PSG.

El brasiler va generar la jugada que acabaria amb el penal, que transformaria Messi amb el 3-0. Encara faltava, però, la traca final. Neymar es va carregar l'equip a l'esquena quan els francesos van fer el 3-1 que semblava letal. Va inventar-se un espectacular llançament de falta que va treure les teranyines de la porteria de Trapp.

Faltaven, però, els 7 minuts més difícilment adjectivables des de la fundació del club. Sergi Roberto va firmar el gol de la remuntada i Neymar, autor de la centrada decisiva, la va gestar. El brasiler va acabar la nit tal com havia començat la tarda d'un dimecres de ballaruca i va celebrar la classificació per als quarts de final de la Champions amb una festa amb els seus amics. Una celebració ben merescuda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut