Futbol

Neymar acaba la seva setmana golejadora amb una targeta que li impedirà jugar a Getafe

Si alguna cosa se li retreia a Neymar en els seus primers mesos com a blaugrana era la seva poca aportació golejadora. Però en escassament quatre dies, el brasiler ha anotat cinc gols, tres davant el Celtic i dos al Vila-real, que han fet oblidar aquest retret. L'internacional brasiler suma ara sis gols a la Lliga i deu en total amb la samarreta del Barça. Però no podrà incrementar la seva renda en l'últim partit de l'any, a Getafe el diumenge que ve, ja que ha vist la cinquena targeta groga i haurà de descansar per sanció.

Actualitzat

Si alguna cosa se li retreia a Neymar en els seus primers mesos com a blaugrana, era la seva poca aportació golejadora. Però en escassament quatre dies, el brasiler ha anotat cinc gols, tres davant el Celtic i dos al Vila-real, que han fet oblidar aquest retret. L'internacional brasiler suma ara sis gols a la Lliga i deu en total amb la samarreta del Barça, el que li fa ser el segon màxim anotador de l'equip.

Però l'11 blaugrana no podrà incrementar la seva renda en l'últim partit de l'any, a Getafe el diumenge que ve, ja que ha vist la cinquena targeta groga i haurà de descansar per sanció. Una targeta groga un pèl absurda: ja a les acaballes del partit, ha demanat distància a l'hora de servir un córner i ha posat la pilota en joc abans que l'àrbitre xiulés.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut