Barcelona

New Order, Primal Scream i Keane tanquen el multitudinari festival Summercase

La nova proposta que ha omplert de música Barcelona i Madrid de manera simultània, el festival Summercase, ha apagat els altaveus aquesta matinada amb un èxit rotund. Milers de persones han omplert el Parc del Fòrum i el recinte Viñas Viejas de Boadilla del Monte per veure els principals representants de la música "indie", especialment grups britànics. New Order, Primal Scream i Keane van tancar el cartell a Barcelona.

Actualitzat
Els organitzadors encara no han fet el balanç definitiu de com ha anat la primera edició del Summercase ni hi ha xifres de públic concretes, però només cal fer una ullada a com s'han omplert els dos recintes que acollien el nou festival per saber que es pot parlar d'èxit i esperar-ne la consolidació com una de les cites musicals que a l'estiu omplen diferents punts de l'estat espanyol.

El Summercase és l'altaveu d'un tipus de música concret, el pop-rock alternatiu, i es presenta en un format original. Dues ciutats, Barcelona i Madrid, diferents escenaris a l'aire lliure a cada un d'aquests punts i un cartell que supera la cinquantena d'artistes que s'intercanvia. Les bandes que van passar divendres per Barcelona ho van fer ahir a la nit a Madrid i viceversa.

En la segona i última jornada del Summercase al Parc del Fòrum han actuat els New Order, grup de pop-rock anglès amb més 25 anys de trajectòria. Els van seguir Primal Scream, banda amb dues dècades de carrera que va oferir un rock contundent, però l'actuació més esperada va ser la de Keane, grup que va presentar cançons d'"Under the Iron Sea", el seu segon i últim àlbum.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut