Netflix s'integra a Movistar Plus a partir de l'11 de desembre
Netflix s'integra a Movistar Plus a partir de l'11 de desembre

Netflix s'integra a Movistar Plus

Telefònica oferirà cinc nous paquets que incorporaran Netflix, internet i línia telefònica

Actualitzat

L'empresa americana d'entreteniment Netflix s'incorpora a partir d'aquest dimarts a la plataforma Movistar Plus. A partir d'ara, Telefònica posarà a disposició dels actuals clients i dels nous que arribin un total de cinc nous paquets que ja inclouran Netflix i costaran 10 euros al mes en les modalitats de difusió.

El president de Movistar+, Sergio Oslé, ha defensat que la unificació de les dues empreses suposa l'avantatge de "tenir-ho tot agregat" i disposar de "els millors continguts en un únic espai".

Cinc paquets promocionals

Segons ha anunciat la consellera delegada de Telefònica Espanya, María Jesús Almazor, els cinc nous paquets oferiran una línia mòbil addicional amb 200 MB i un GB més, en cada línia contractada amb trucades il·limitades.

La companyia telefònica ha anunciat que el paquet més car costarà 190 euros mensuals i inclourà quatre línies, 600 MB, a més de l'opció de Netflix.

Per altra banda, la promoció més econòmica suposarà un cost de 95 euros mensuals. En aquest cas, a part de Netflix, el paquet incorporarà 100 MB.

 

 

Oferta pels clients habituals

La consellera delegada de Telefònica ha avançat que els nous clients podran gaudir d'una oferta exclusiva que tindrà una durada de tres mesos. La promoció inclourà un paquet Total Plus X2, que compta amb un servei de Netflix en dues pantalles simultànies, per 85 euros al mes.

D'altra banda, els clients que ja siguin usuaris de Movistar Plus podran accedir a Netflix durant tres mesos, sense cap cost addicional.

L'objectiu d'aquesta aliança és oferir "la millor experiència a l'usuari" de manera més fàcil, segons ha explicat la vicepresidenta de desenvolupament de Negoci de Netflix, María Ferreras.

La fusió entre les dues companyies serà el més còmode possible, ja que l'usuari només comptarà amb un comandament i els pagaments es rebran en una única factura.

Tot i això, l'únic convenient recau en què serà necessari canviar el descodificador per un altre UHD, que suposarà un cost de 20 euros.

Anar al contingut