Netflix té problemes de connexió arreu del món

La plataforma de continguts audiovisuals ha experimentat una caiguda en tot tipus de dispositius, que s'ha solucionat al cap d'unes hores

Actualitzat

La plataforma de continguts audiovisuals Netflix ha experimentat una caiguda de connexió arreu del món en tots els dipositius aquest dijous al migdia.

Des del compte d'ajuda de la plataforma, al voltant de les quatre de la tarda -hora catalana-, s'han reconegut els problemes. Netflix ha assegurat que està "treballant de valent per solucionar la incidència el més aviat possible":

 

 

Passades les cinc, la mateixa plataforma ha assenyalat que el servei s'havia recuperat.

 

 

Com és habitual en aquests casos, les xarxes de seguida s'han fet ressò dels problemes per connectar-se a Netflix i l'etiqueta #NetflixDown s'ha convertit ben aviat en una de les més utilitzades.

 

 

La pàgina web DownDetector, que recull queixes d'usuaris, mostrava l'augment d'incidències de Netflix a partir d'aquest dijous al migdia:

 

 

Netflix Espanya combat l'avaria amb els seus personatges

Mentre continuen els problemes, el compte de Netflix Espanya a Twitter ho ha aprofitat per "lluir" les seves sèries i pel·lícules.

D'aquesta manera, la companyia assenyalava la Phoebe de "Friends" com la culpable per haver agafat el comandament de la plataforma o "Las chicas del cable" per haver-se equivocat de connexió... però asseguraven que l'especialista informàtic de "La casa de papel", Rio, s'estava encarregant d'arreglar els ordinadors:

 

 

 

 

Quan, al cap d'una estona, el servei s'ha solucionat, Harry Potter ha tornat a cavalcar i la Rachel de "Friends" ha aclarit que s'havien agafat "un descans":

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Internet
Anar al contingut