NEO79: "Si hagués hagut de modificar jugada, ho hauria fet"

Aquest és <b>NEO79</b>, el més regular de la jornada. La seva tàctica va ser simple i efectiva: fer jugada aviat (dilluns al migdia) i, en cas de contratemps, sempre es pot modificar. Així es va assegurar el DVD gravador.
NEO79: "Si hagués hagut de modificar jugada, ho hauria fet"
Parlem amb el més regular de la jornada

NEO79: "Si hagués hagut de modificar jugada, ho hauria fet"

Aquest és NEO79, el més regular de la jornada. La seva tàctica va ser simple i efectiva: fer jugada aviat (dilluns al migdia) i, en cas de contratemps, sempre es pot modificar. Així es va assegurar el DVD gravador.
Actualitzat
Fa dies que ho advertim. Tenint en compte el grau zero de dificultat d'encertar l'alineació del Barça fins ara, sempre és millor fer jugada aviat. En cas d'empat, el criteri de Ja Tenim Equip és premiar l'entrenador que ha fet jugada abans. NEO79 n'era conscient: sempre poden haver-hi contratemps, però "si hagués hagut de modificar la jugada ho hauria fet". No va fer falta i el DVD gravador ja és seu. 3-0 i Ronaldinho com a golejador van rematar la jugada. Respecte a la fàcil victòria contra el Racing, NEO79 creu que "el resultat d'un partit no és prou representatiu per dir si tornem a estar en forma, però es va veure millora". Sobre Albertini i Maxi López, "m'agraden, se'ls ha de donar suport", però la pregunta clau és si prendran el lloc d'algun dels actuals titulars. "Potser Oleguer és a qui li tocarà descansar una miqueta, pero es poden fer rotacions perfectament. En definitiva, són uns reforços per donar descans a jugadors." Benvinguts, doncs! La Lliga, la Champions... I el Brasil La culerada és més optimista. Per molts Luxemburgos, Sacchis i Gravesens que hagin aterrat, NEO79 és dels que tampoc creuen en el miracle madridista. "No hem de mirar enrere, sinó endavant". Reconeix que el Reial Madrid sempre és rival, però, ara mateix, el rival és el Barça mateix. Però l'optimisme es dilueix quan pronunciem la paraula "Chelsea" als entrenadors blaugrana. "Ho veig molt pelut, però en futbol tot és possible i més amb l'equip que tenim aquest any." Començarà a reservar jugadors pensant en l'eliminatòria de Champions Rijkaard? El temps ens ho dirà. El que té clar NEO79 és que li agradaria anar al Brasil: "Sí! Hi aniria amb un amic o una amiga." De moment, el que ha de decidir és si Albertini serà titular dissabte!