Barcelona

Neix l'Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya

La nova Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC) neix amb l'objectiu de ser un referent de la professió i donar suport a aquest col·lectiu, tradicionalment molt dividit. L'entitat, que ja compta amb més de 500 socis, sorgeix de la fusió de les dues associacions del sector, ATIC i TRIAC, que tenen més de deu anys de trajectòria. Entre les finalitats de l'associació també hi ha la defensa dels interessos del sector i la formació contínua per donar un servei òptim i de qualitat a la societat.

Actualitzat
Al web de l'associació s'hi pot consultar una base de dades de professionals de la traducció i la interpretació i, a banda d'informació general i notícies del sector, també hi ha apartats per als socis amb informacions sobre tarifes o ofertes de feina.

Per al 2009 l'APTIC ha programat disset cursos i tallers i activitats especials pel dia de Sant Jordi i el 30 de setembre, Dia Internacional de la Traducció. L'APTIC ha celebrat el seu naixement i el trasllat de l'entitat al seu nou local amb una festa d'inauguració.
Anar al contingut