Madrid

Navarro veu que la reforma de la Constitució i el model federal és un nexe molt clar entre el PSC i el PSOE

El secretari general del PSC nega discrepàncies al PSOE sobre el model territorial que ha de definir la relació entre Catalunya i Espanya. Navarro ha subratllat que a tots els socialistes els uneix "d'una manera molt clara, la reforma de la Constitució i el model federal".

RedaccióActualitzat

Le discrepàncies internes no són cosa dels socialistes, segons el secretari general del PSC, Pere Navarro, sinó del PP. A diferència dels populars, els socialistes sí que tenen una proposta molt clara per parlar de la relació entre Catalunya i Espanya i no com el PP, que "ni vol parlar, ni posar solucions sobre la taula, ni vol millorar aquesta relació", ha subratllat.

En aquest sentit, Navarro ha negat discrepàncies al PSOE sobre el model territorial i ha remarcat, lluny de voler entrar en polèmiques amb els companys de partit, entre els quals hi havia la presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, que "ens uneix d'una manera molt clara la reforma de la Constitució i el model federal". El líder socialista ha emfasitzat aquest missatge, afegint que és "tot el partit" qui comparteix aquestes idees "que vam liderar a Granada des del PSC" . "Els socialistes en parlem i tenim propostes per solucionar aquesta qüestió", ha dit en referència a les relacions entre Catalunya i Espanya. I ha remarcat que el PSOE fa el contrari que el PP, que ni parla, ni té propostes i "el que fa és empitjorar les coses".

Susana Díaz, ha demanat al PSC que faci costat al PSOE en la defensa de la unitat d'Espanya per no crear desconcert entre els ciutadans. El líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, ha volgut destacar el projecte que comparteixen les dues formacions de reformar la Constitució. Navarro ha opinat que el model d'estat que es desprèn de les seves paraules, és un model compartit "des del punt de vista d'Espanya i federal" i ha afegit que "la mà estesa és mútua" amb Díaz,  ja que "compartim un projecte que és el de tot Espanya".

Així mateix i davant els periodistes, el secretari general del PSC ha insistit que "a Catalunya hi ha un ànsia de canvi" i que els socialistes de tot Espanya "l'hem recollit i hem construït una alternativa que és bona per a Catalunya i per a Espanya".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut