Mas i Navarro, en una imatge de l'abril passat, al Palau de la Generalitat. (Foto: ACN)
Mas i Navarro, en una imatge de l'abril passat, al Palau de la Generalitat. (Foto: ACN)
Barcelona

Navarro repta Mas a un cara a cara televisiu "per aportar claredat i contrast" per al 25-N

Segons Navarro, és bo que hi hagi debats entre els dos partits que poden ser alternativa de govern. Si s'arribés a celebrar, seria el primer després del fracàs dels intents de CiU i PSC per pactar-ne un entre els seus candidats.

RedaccióActualitzat
El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha desafiat l'actual president i candidat de CiU, Artur Mas a un cara a cara televisiu. Segons Navarro, és bo que hi hagi debats entre els dos partits que poden ser alternativa de govern. De fet, ho ha qualificat de "mancança" i cal solucionar "per aportar claredat i contrast".

Si s'arribés a celebrar aquest cara a cara, seria el primer després del fracàs dels intents de CiU i PSC per pactar-ne un entre els seus candidats. La campanya electoral d'aquestes eleccions podria estar marcada pels debats. Ja estan pactats un debat televisat a tres entre Mas, Navarro i Alícia Sánchez-Camacho, del PP català i el debat tradicional amb tots els candidats amb representació parlamentària que tradicionalment organitza TV3.
Anar al contingut