Bàsquet

Navarro, neguitós per no conèixer el seu futur abans d'incorporar-se a la selecció

L'escorta de l'AXA FC Barcelona, Juan Carlos Navarro, va assegurar ahir que li hauria agradat conèixer quin serà el seu futur a l'NBA abans d'incorporar-se a la selecció espanyola, i es prepara per encarar dijous que ve la seva concentració per a l'Eurobasket del setembre vinent. Navarro, que va participar a Frigiliana (Màlaga) al campus de bàsquet d'aquesta localitat, va explicar en roda de premsa que es troba "una mica nerviós" per la incertesa sobre en quin equip recalarà a la lliga nord-americana.

Actualitzat
"Els meus drets són encara a Washington, i allà crec que ja hi ha bastants jugadors en la meva posició", va manifestar el jugador, que va indicar que ara només li queda "seguir esperant que cedeixin aquests drets, sobre els quals hi ha alguns equips interessats, encara que de moment encara no sé on aniré".

Sobre l'Europeu, el jugador va mostrar la seva convicció d'anar "a buscar l'or, ja que hem demostrat que som un grup guanyador i, després del fet històric del Mundial del Japó, tothom voldrà guanyar-nos, però cal saber portar aquest paper de favorits". En aquest sentit, considera que tots els jugadors de la selecció "estan mentalitzats" per aconseguir un nou triomf, en aquesta ocasió a casa, un factor que farà "una mica més fàcil" aquest objectiu, "ja que la gent estarà amb nosaltres".

Això no obstant, ha advertit sobre la dificultat que suposa un Campionat d'Europa, "ja que les altres seleccions estan molt fortes i el sistema de competició és a vegades fins i tot més complicat que el d'un Mundial, encara que ja dic que buscarem l'or com sigui".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut