Pere Navarro ha presentat les seves propostes per liderar el PSC a Terrassa. (Foto: ACN)
Navarro ha dit que no vol mentalitats conservadores al PSC. (Foto: ACN)
Terrassa

Navarro defensa la unitat si hi ha consens per liderar el PSC però "no a qualsevol preu"

L'alcalde de Terrassa i aspirant a primer secretari del PSC, Pere Navarro, és partidari que hi hagi una candidatura unitària però "no a qualsevol preu". Navarro, que surt com a preferit a la cursa pel lideratge socialista que es decidirà al congrés d'aquest dissabte, ha matisat que la unitat és desitjable només si hi ha consens. En una conferència al teatre municipal de Terrassa, davant d'unes 600 persones, Navarro ha afirmat que el PSC ha de superar el debat entre famílies perquè ja no és una suma de sensibilitat sinó una síntesi de totes.

RedaccióActualitzat
"Hi ha una gran base per arribar a un consens on tots ens sentim còmodes, però, si no s'arriba a aquest acord, no hauria de fer-nos por votar", ha afirmat Navarro. L'alcalde de Terrassa ha considerat que el PSC ja no és "presoner de les antigues baralles internes", sinó que és una "síntesi" de totes basada en la diversitat.

Navarro ha defensat primàries obertes a la ciutadania per escollir tots els candidats del PSC, un protocol nou en les relacions amb el PSOE que signifiqui donar més visibilitat als socialistes catalans, recuperar el discurs ecologista o promoure una reforma fiscal.

L'únic dels altres aspirants a lidera el partit que ha anat a l'acte ha estat Miquel Iceta, que de fet ha escoltat tots els rivals -Àngel Ros i Joan Ignasi Elena-, a l'inrevés que Navarro.
Anar al contingut