Navarro, entrevistat a "Els matins" de TV3
Navarro, entrevistat a "Els matins" de TV3
Barcelona

Navarro avança que els diputats del PSC al Congrés engegaran una proposta de reforma de la Constitució

El candidat dels socialistes catalans per al 25-N diu que la proposta serà per avançar cap a un Estat federal. Navarro s'ha mostrat partidari del "no" al referèndum, però ha defensat que el seu partit és als antípodes del PP català pel seu model d'Estat i les seves polítiques econòmiques i socials.

RedaccióActualitzat
El candidat del PSC a les eleccions del 25-N, Pere Navarro, ha avançat a TV3 que els diputats del PSC al Congrés engegaran una proposta de reforma de la Constitució per avançar cap a un Estat federal. Navarro ha insistit que el federalisme és la sortida per a Catalunya i Espanya i ha instat el PSOE i el PP a posar-se a treballar per reformar la Carta Magna.

El primer secretari dels socialistes catalans i candidat del PSC a la Generalitat ha vaticinat "una sorpresa electoral" del PSC a les eleccions, en contra del que pronostiquen les enquestes als diaris, i ha deixat entreveure que deixarà l'alcaldia de Terrassa.

Navarro ha defensat el seu "no" al referèndum si no és dins la legalitat, però ha situat el seu partit als antípodes del PPC. Tot i que cap dels dos partits va donar suport a la resolució majoritària al Debat de Política General a favor del referèndum per la independència -el PSC s'hi va abstenir i el PP hi va votar en contra-, Navarro ha afirmat a "El matí de Catalunya Ràdio" que hi ha qüestions de pes que els separen com és el model d'Estat i les seves polítiques econòmiques i socials.

El candidat socialista, que ahir va obtenir el suport del 73% a les primàries del seu partit, també ha revelat que la dirigent Carme Chacón participarà activament en la campanya electoral, que encara està per dissenyar.
Anar al contingut