Barcelona

Navarro acusa Mas i Junqueras d'enganyar amb una consulta que no es farà

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, assegura que no hi haurà consulta sobiranista el 2014 i reclama a CiU i ERC que deixin d'enganyar els ciutadans. Ho ha dit en el Consell Nacional que celebra avui el PSC.

RedaccióActualitzat

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha acusat avui el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, d'enganyar els catalans amb una consulta sobiranista que no es durà a terme.

"La Catalunya fictícia d'Artur Mas i d'Oriol Junqueras en què tindrem tot el país aturat i pendent de la data i la pregunta d'una consulta que Mas i Junqueras saben molt bé que no se celebrarà el 2014. I ja n'hi ha prou, companyes i companys, d'enganyar el poble de Catalunya amb aquesta Catalunya fictícia."

Navarro ho ha dit en la seva intervenció al Consell Nacional del PSC que es fa aquest matí a la seu de la formació a Barcelona, i en què ha participat l'exministra i exdiputada Carme Chacón.

Aquest divendres, Navarro i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, es van reunir a Barcelona amb Artur Mas, a qui van dir que la millor solució a la situació política a Catalunya passa per una reforma federal de la Constitució, i van tornar a rebutjar una consulta sobiranista que representa "votar per trencar".

D'altra banda, el PSC aprovarà el reglament de primàries per a les eleccions municipals i les europees.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut