Pere Navarro, durant el Consell Nacional que el va escollir candidat (Foto: EFE)
Pere Navarro, durant el Consell Nacional que el va escollir candidat (Foto: EFE)
Barcelona

Navarro acusa Ernest Maragall de deixar el partit i el govern en una "situació difícil" per la seva gestió

Pere Navarro retreu a Ernest Maragall la seva actitud i la decisió de deixar el PSC i fundar un nou partit. El primer secretari dels socialistes catalans acusa l'exconseller d'Educació de deixar en una situació difícil el partit i el govern de la Generalitat.

RedaccióActualitzat
El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, retreu a Ernest Maragall la seva actitud i la decisió de deixar el PSC i formar un nou partit.

Navarro ha respost a Maragall i ha assegurat que només hi ha una opció possible a Catalunya si un és socialista, catalanista i d'esquerres: la del PSC. El líder dels socialistes, però, afirma que les persones amb altres ideologies han de fer el pas que ha fet Maragall, és a dir, deixar el partit.

Amb signes evidents d'acritud pels fets, Navarro ha acusat Maragall de marxar del partit en un moment difícil. "Crec que una persona que ha tingut altíssimes responsabilitats en el partit i en l'últim govern de la Generalitat, hauria de ser més conseqüent i assumir responsabilitats. El partit està en una situació difícil i el govern de la Generalitat va acabar en una situació difícil, entre d'altres coses per la gestió de persones com ell."

A l'entrevista del programa radiofònic "Polièdric", de Catalunya Informació, Maragall ha respost a aquestes crítiques amb un lacònic "Cadascú és lliure d'expressar-se com vulgui".


Anar al contingut