Barcelona

Narváez diu que "mai" s'ha plantejat prohibir els vehicles de més de 10 anys a Barcelona

El regidor de Mobilitat de Barcelona, Francesc Narváez, ha rectificat la regidora de Medi Ambient, Imma Mayol, que ha anunciat que l'Ajuntament de Barcelona estudia la possibilitat de prohibir la circulació dels vehicles que tinguin més de 10 anys com a mesura per reduir les emissions contaminants que afecten la salut. "Mai ho hem plantejat ni pensem tirar-ho endavant", ha asssegurat Narváez.

Actualitzat
L'anunci d'Imma Mayol sobre la nova mesura per reduir la contaminació a la ciutat ha provocat una nova polèmica entre el bipartit municipal que governa la ciutat de Barcelona. Narváez ha assegurat que aquesta iniciativa no s'inclou entre els 108 projectes del Pla d'Energia, Canvi Climàtic i Qualitat de l'Aire 2011-20 que aquest dimarts ha presentat Mayol i ha afegit que seria inviable aplicar-la perquè l'Ajuntament "no té atribucions".

El regidor de Mobilitat ha explicat que ell mateix ja va proposar la mesura presentada per Mayol de demanar a l'Estat que la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) controli contaminants que ara no inspecciona.

Aquesta contradicció, arriba tot plegat a tres dies per al ple municipal, l'últim del mandat, que ha d'aprovar un nou Pla d'Energia.
Anar al contingut