Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

Narcís Serra relleva Antoni Serra Ramoneda a la presidència de Caixa Catalunya

Jornada de relleu a la cúpula de Caixa Catalunya. Antoni Serra Ramoneda ha deixat la presidència i l'ha substituït un altre Serra, Narcís Serra, fins ara conseller de l'entitat. Serra Ramoneda ha afirmat que va ser José Montilla qui li va insinuar que deixés la presidència de la que és la segona caixa d'estalvis de Catalunya. Serra Ramoneda feia vint anys que hi era al capdavant.

Actualitzat
El consell d'administració de Caixa Catalunya ha acordat nomenar Narcís Serra president de la caixa d'estalvis en substitució d'Antoni Serra Ramoneda, que va decidir renunciar al càrrec després de prop de 21 anys de lideratge de l'entitat. Durant l'assemblea de l'entitat ha explicat que la necessitat de renovar mandat del president va ser un suggeriment de l'actual ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, José Montilla, que aleshores era president de la Diputació de Barcelona. "De manera molt gentil i delicada em va deixar entreveure el seu desig que seguís quatre anys més, el màxim permès per la legislació" per donar pas a la renovació. El que ja és expresident de l'entitat ha dit que la solució que li va proposar va ser que el relleu es produís "un cop complerts els 20 anys" de la seva permanència de president. Serra Ramoneda ha expressat la seva satisfacció per l'actual situació de l'entitat financera, amb un "augment de totes les variables del negoci". Per això, ha dit que marxa de Caixa Catalunya "tranquil". Trajectòria de Serra Ramoneda Durant gairebé 21 anys, la trajectòria d'Antoni Serra Ramoneda és la que ha marcat les decisions de la segona gran caixa d'estalvis catalana. Estratègies marcades durant anys amb Francesc Costabella, el director que va ser cessat a finals dels noranta. I és que aquesta va ser l'època de les grans inversions i la de la compra de l'edifici històric de la Pedrera, però també la de l'entrada de Caixa Catalunya en el negoci assegurador, una aventura que va haver d'explicar als jutjats el president Serra Ramoneda i que va comportar a l'entitat pèrdues de 30.000 milions de pessetes. Passat el tràngol, la serenor va tornar a la seu amb un nou equip i amb Josep Maria Loza de director general. Aquest catedràtic d'Economia deixa, amb 72 anys, la presidència de Caixa Catalunya a Narcís Serra que, des de fa un any, ja pertany als òrgans de l'entitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut