Nani Roma s'ha imposat en la primera etapa al volant d'un Mini (@NaniRoma)
Automobilisme

Nani Roma guanya amb autoritat la primera etapa i és el primer líder del Turkmen Desert Race

El pilot de Folgueroles, al volant d'un Mini, s'ha imposat amb un temps de 3 hores, 44 minuts i 50 segons, traient vuit minuts d'avantatge al segon classificat, el turcman Hojaguly Annamammedow (Mini), mentre que el britànic Harry Hunt (Peugeot), ha estat tercer a 12.03.

Actualitzat

Nani Roma (Mini) s'ha convertit en el primer líder del Turkmen Desert Race després d'imposar-se aquest dimarts amb autoritat en la primera etapa, entre Amul i Ikiuzak Plain, de 299 quilòmetres de recorregut.

L'etapa, amb 47 participants i amb una superespecial de 9 quilòmetres entre Amul i Ikiuzak Plain, i una especial de 247,5 quilòmetres entre Amul i lEBAP Guyy, enmig del desert del Karakum, ha acabat amb la victòria del pilot de Folgueroles, que s'ha imposat amb un temps de 3 hores, 44 minuts i 50 segons, traient vuit minuts d'avantatge al segon classificat, el turcman Hojaguly Annamammedow (Mini), mentre que el britànic Harry Hunt (Peugeot) ha estat tercer a 12.03.

"Ha estat una etapa molt dura, amb sorra molt tova, però tot ha anat bé. Hem sortit tard i feia molta calor, però hem pogut guanyar l'etapa, que és l'important", ha explicat Nani Roma, en declaracions facilitades per la seva equip.

La diferència de Nani Roma sobre el segon classificat hauria pogut ser encara més gran, de no haver patit una punxada en l'últim tram del recorregut. Aquest dimecres es disputarà la segona etapa, entre Ikiuzak Plain i Darwaza, de 392,49 quilòmetres.

Anar al contingut