Nandi Bushell en una imatge del seu canal de Youtube (Font:Nandi Bushell)

Nandi Bushell, la nena prodigi que es torna a fer viral desafiant ara els Foo Figthers

Aquesta nena de 10 anys s'ha fet viral a les xarxes pel seu talent amb la bateria versionant conegudes bandes de rock

RedaccióActualitzat

Nandi Bushell, una nena britànica de 10 anys, a través de les xarxes social va enviar un repte a Dave Grohl, líder de Foo Figthers. A través del seu canal de YouTube, va interpretar amb la bateria el tema de la banda "Everlong" amb un missatge: "M'encantaria fer una batalla de bateries amb tu".

 

La sorpresa de la nena va arribar dies després, quan l'exbateria de Nirvana i líder de Foo Figthers, Dave Grohl, li va respondre. Els vídeos s'han fet virals a la xarxa els darrers dies.

 

Dave Grohl explica que durant dies el van bombardejar a missatges dient que havia d'acceptar el repte d'una nena, que havia vist tots els seus vídeos i que era una bateria "increïble".

 

Multiinstrumentista des de ben petita

Nandi Bushell també toca la guitarra i el baix i el seu talent l'ha portat a fer nombroses aparicions a la televisió britànica i la van convidar també al programa d'Ellen DeGeneres.

 

A través de les xarxes, mostra el seu talent fent versions de Guns N' Roses, The Ramones, Bob Marley, White Stripes, Ed Sheeran, entre d'altres. 

L'any passat, quan només tenia 9 anys, Lenny Kravitz la va convidar a tocar amb ell en un concert al 02 Arena de Londres, després de veure-la tocar a través dels vídeos que publica a Instagram.

 

Bushell té gairebé 600.000 seguidors a Instagram i gairebé 500.000 a Facebook.

ARXIVAT A:
MúsicaViral
Anar al contingut