Nadales tradicionals i originals en un concert de Sant Esteve reivindicatiu al Palau

S'hi ha reunit un any més la coral de l'Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau

RedaccióActualitzat

Sant Esteve és sinònim del tradicional concert dels cors de l'Orfeó Català, una de les tradicions musicals nadalenques més antigues d'Europa, amb 105 anys d'història. Un any més s'hi ha sumat el Cor de Cambra del Palau.

Al concert al Palau de la Música s'hi han escoltat nadales catalanes i d'arreu del món i ha acabat amb el Cant de la Senyera i els Segadors.

L'actuació ha donat importància especial a les composicions originals. Al llarg de les dues hores que ha durat, s'han estrenat 3 obres originals: "Poema èpic de Nadal", de Marc Timón, "Mai no arribarà", de Joan Magrané, basada en un poema de Màrius Sampere, i "Ave Maris Stella", de Josep Maria Guix.

 

 


També s'hi han interpretat versions de nadales, com la que ha fet de "Les bèsties del naixement" Arnau Tordera, del grup Obeses.

Coincidint amb el 200 aniversari de "Santa Nit", també s'ha interpretat aquesta nadala universal, declarada patrimoni de la Unesco i que té versions en més de 140 idiomes. 

Un any més ha estat una nit reivindicativa en què s'ha demanat llibertat per als líders independentistes empresonats. El públic i els cantaires han mostrat estelades i fotografies dels polítics a presó i a l'exili.       
 

ARXIVAT A:
MúsicaNadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut