Tenis

Nadal supera el rècord de victòries consecutives sobre terra batuda de Guillermo Vilas

Rafel Nadal ha debutat amb èxit a Roland Garros. El vigent campió del torneig ha superat el suec Robin Soderling en tres sets, 6-2, 7-5 i 6-2, i amb 54 triomfs ha superat el rècord de victòries consecutives sobre terra batuda de l'argentí Guillermo Vilas. El de Manacor ha tingut, doncs, una immillorable estrena a la pista central, la Philippe Chatrier. Nadal ha superat una tarda amb molt de vent i, davant la presència de Vilas a la graderia, ha batut una marca que estava vigent des de l'octubre del 1977.

Actualitzat

 

Rafa Nadal ha sumat 54 victòries consecutives en terra batuda, i ha superat, per tant, l'anterior rècord de 53 que tenia l'argentí Guillermo Vilas des del 1977. El seu rival d'avui a Roland Garros,  el suec Robin Soderling, conscient del que s'hi jugava, ha intentat posar-lo nerviós en alguns moments, però ha estat feina perduda perquè no l'ha aconseguit guanyar.

Nadal no perd en terra batuda des del vuit d'abril de l'any passat, quan va caure als quarts de final de València contra el rus Igor Andreev per 7-5 i 6-2.

La resta de la primera jornada

També ha debutat amb victòria a Roland Garros Juan Carlos Ferrero, que s'ha desfet de l'argentí Juan Martín del Porto per 6-3, 2-6, 6-2 i 6-4. Nicolás Almagro, per la seva banda, ha guanyat amb facilitat l'australià Wayne Arthurs, també en tres sets 7-5, 6-2, 6-2. Menys sort ha tingut Feliciano López, que ha perdut contra Berdych per 6-2, 6-4 i 6-3.
 

 

Anar al contingut