Nadal, en una imatge d'arxiu, al Parlament (Foto: ACN)
Nadal, en una imatge d'arxiu, al Parlament (Foto: ACN)
Barcelona

Nadal renuncia a ocupar la vicepresidència del Parlament que li ha ofert el PSC

El PSC li ha ofert aquest càrrec després de substituir-lo com a president del grup parlamentari. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, Nadal va comunicar fa una setmana la seva decisió per carta al primer secretari del PSC, Pere Navarro, a qui expressava la seva insatisfacció amb els canvis al capdavant del grup parlamentari i el seu desig de continuar com a diputat fins que s'acabi la legislatura.

Catalunya RàdioActualitzat
El PSC ha ofert a Joaquim Nadal la vicepresidència segona del Parlament, però Nadal l'ha rebutjada. La seva negativa té lloc després que la direcció del PSC l'hagi rellevat com a president del grup parlamentari en substitució de Xavier Sabaté.

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, Nadal va comunicar fa una setmana la seva decisió per carta al primer secretari del PSC, Pere Navarro, a qui expressava la seva insatisfacció amb els canvis al capdavant del grup parlamentari i el seu desig de continuar com a diputat fins que s'acabi la legislatura.

Segons les mateixes fonts, aquest dimarts Nadal exposarà la seva intenció durant la reunió de grup que els socialistes celebraran abans del començament del debat de política general després que l'encara vicepresident del Parlament, l'històric diputat Higini Clotas, faci oficial la renúncia forçada al càrrec i la seva dimissió com a diputat.
Anar al contingut