Tenis

Nadal remunta dos sets en contra davant Kendrick i es classifica per a la tercera ronda

Rafa Nadal ha hagut de patir de valent per classificar-se per a la tercera ronda del Torneig de Wimbledon. El mallorquí ha hagut de remuntar dos sets en contra davant del desconegut nord-americà Robert Kendrick, número 237 del rànquing mundial, i s'ha acabat imposant per 6-7, 3-6, 7-6, 7-5 i 6-4 en un duríssim partit de gairebé quatre hores. Pitjor li han anat les coses a l'olotí Tommy Robredo, que ha quedat eliminat en perdre contra el serbi Novak Djokovic per 7-6, 6-2 i 6-4, en un partit que es va haver d'ajornar per falta de llum. El pròxim rival de Nadal serà el nord-americà Andre Agassi.

Actualitzat

Rafa Nadal ha necessitat tres hores i 41 minuts de dur esforç per classificar-se per disputar la tercera ronda del Torneig de Wimbledon després d'imposar-se en la pista central de l'All England Club al nord-americà Robert Kendrick, número 237 del rànquing mudial. El bicampió de Roland Garros ha hagut de remuntar dos sets en contra i finalment s'ha acabat imposant per 6-7, 3-6, 7-6, 7-5 i 6-4.

El jugador mallorquí s'enfrontarà en la següent ronda amb el nord-americà Andre Agassi, que s'ha desfet de l'italià Andreas Seppi per 6-4, 7-6 i 6-4, en un dels partits més esperats entre el tenista jove amb més projecció i tot un veterà que ja ha anunciat la seva retirada al final de la temporada. Nadal i Agassi s'han enfrontat només en una ocasió, en la final del Masters Series del Canadà, a Mont-real, l'any passat i sobre pista dura, amb victòria del mallorquí per 6-3, 4-6 i 6-2.

Gràcies a aquesta treballada victòria, Nadal iguala la seva actuació de l'any passat a Wimbledon, on va ser eliminat en tercera ronda pel luxemburguès Gilles Muller.

Menys sort ha tingut el català Tommy Robredo. L'olotí ha quedat eliminat en segona ronda en perdre contra el serbi Novak Djokovic. El partit es va haver de suspendre ahir per falta de llum amb el primer set favorable a Djokovic per 7-6. En la represa del joc, Robredo no ha pogut remuntar i ha acabat perdent els dos següents per 6-2 i 6-4.

En el quadre femení no hi ha hagut cap sorpresa en la quarta jornada i han passat ronda totes les favorites: Amélie Mauresmo, Maria Xarapova i Venus Williams. També s'ha classificat per a la següent ronda la valenciana Anabel Medina, única representant espanyola supervivent a Londres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut