Barcelona

Nadal no vol parlar de canvis al govern i ICV considera que la prioritat és treballar pel finançament

El conseller Nadal ha refusat parlar de remodelacions de govern, al·legant que aquesta és una decisió que ha de prendre el president de la Generalitat. "Als membres del govern no ens està permès parlar sobre allò que és una facultat exclusiva del president Montilla. El president farà el que cregui convenient", ha dit. Joaquim Nadal també ha rebutjat parlar d'una reedició del tripartit. Per la seva banda, ICV troba que ara no és moment de fer cap canvi de govern. Joan Saura ja va manifestar ahir la voluntat de continuar a Interior, i ICV considera que el govern funciona bé i que s'hauria de mantenir fins al final de la legislatura.

Actualitzat
Nadal ha volgut reconèixer la feina de Joan Saura al capdavant de la Conselleria d'Interior, i ha expressat el total respecte dels socialistes catalans a la decisió del líder d'Iniciativa de no presentar-se a les eleccions al Parlament de l'any que ve. Nadal també ha descartat que el tripartit hagi desgastat els principals líders polítics que el conformen, i atribueix aquests relleus a l'evolució interna de cada partit.

La portaveu ecosocialista, Laia Ortiz, considera que els darrers èxits demostren que ara és el moment de continuar treballant. "Després d'una setmana d'èxits, amb la inauguració de la dessalinitzadora, els traspassos de Rodalies i de la Inspecció de Treball, i també de l'acord de finançament, entenem que el que toca és posar-se a treballar i complir les prioritats que es van fixar al Parlament". Tot i això, Laia Ortiz assegura que l'última paraula sobre un possible canvi a l'executiu la té el president Montilla.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut