Barcelona

Nadal nega cap disbauxa i acusa Mas de crear "alarma social" per justificar les retallades

El cap de l'oposició, Joaquim Nadal, rebutja les acusacions de despesa incontrolada i disbauxa que Artur Mas ha adreçat a l'antic govern en la presentació del pla de viabilitat d'avui. Nadal ha acusat Mas de crear "una alarma social" sobre la situació econòmica de la Generalitat per justificar les retallades. El president del grup parlamentari socialista ho ha dit des de Roses, on ha anat a la presentació de la fundació elBulli Foundation.

Actualitzat
En referència a la roda de premsa del govern català, en què Mas i el conseller Mas-Colell han comparegut per explicar la situació de la Generalitat, Joaquim Nadal ha dit que "el que ha passat ha sigut la creació d'una alarma nova totalment injustificada en relació amb la situació financera".

Nadal, actual cap de l'oposició i exconseller de Política Territorial del govern tripartit, ha dit que, tot plegat, el que Mas intenta és justificar "un pla d'ajustament que necessiten per tirar endavant operacions de retallada".

Nadal també ha acusat el govern català de quedar-se de mans plegades davant de l'anunci Yamaha de tancar la seva planta de Catalunya i amb la crisi dels tres darrers dies de Rodalies.
Anar al contingut