Tenis

Nadal i Federer disputaran la final del Masters en desfer-se de Murray i Djokovic

Andy Murray no ha pogut superar la pressió de jugar davant els seus aficionats, i ha caigut derrotat davant Nadal per dos sets a un (7-6, 3-6, 7-6). D'aquesta manera, Nadal jugarà la seva primera final d'un Masters contra Roger Federer, que en la segona semifinal s'ha desfet amb més facilitat del previst de Novak Djokovic (6-1 i 6-4). Els dos jugadors han jugat un dels millors encontres del torneig, que s'ha acabat decidint amb un emocionant "tie-break" al tercer set, després de més de tres hores d'un duel intens i vibrant. La fortalesa mental i el bon estat de forma del jugador manacorí han estat novament un mur infranquejable per a Andy Murray. L'02 Arena de Londres viurà, aquest diumenge a les 18.30h, la final somiada entre els dos millors jugadors del món.

Actualitzat
El primer set s'ha resol per 7-6, amb un desempat que Nadal ha fet seu amb un parcial de 7 a 5, a la primera pilota de set amb servei de l'escocès. L'equilibri ha estat absolut i cap dels dos jugadors ha disposat d'una pilota de trencament de servei durant tota la mànega. En el segon set s'ha mantingut la igualtat durant els sis primers jocs. Però en el setè, Andy Murray ha pogut trencar el servei del de Manacor i ha enfilat tres jocs consecutius per acabar guanyant el set (6-3). Murray ha imposat un joc més agressiu que ha superat Nadal.

Tercer set, increïble

En el tercer i definitiu set, Nadal ha reaccionat i ha començat trencant el servei de Murray en el tercer joc, aprofitant les errades de l'escocès. Murray ha tingut diverses oportunitats per recuperar el servei perdut, però no ha estat fins al novè joc que el britànic ha pogut trencar la sacada de Nadal, que servia per guanyar el partit. Tots dos s'han hagut de jugar el passi a la final en un emocionant "tie-break" on Nadal ha estat capaç de remuntar un 4 a 1 en contra, per acabar classificant-se per primera vegada a la seva carrera per a la final del Masters de campions.

Federer escombra Djokovic

En la segona semifinal, Roger Federer ha superat Novak Djokovic amb més facilitat de la prevista per 6-1 i 6-4 en 1 hora i 19 minuts de partit, i s'ha classificat per a la sisena final d'un Masters. El suís, número dos mundial, buscarà davant la seva particular bèstia negra el seu cinquè títol en aquesta competició.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut