El matí de Catalunya Ràdio

Nadal està disposat a liderar el PSC si l'hi demana el partit

El cap del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que està disposat a dirigir la seva formació després del Congrés de la tardor si l'hi demana el seu partit, però també ha deixat clar que no és la seva prioritat.

Actualitzat
El cap del grup parlamentari del PSC i dirigent socialista, Joaquim Nadal, estaria disposat a dirigir el partit després del congrés de la tardor si així ho decidís la seva formació.

Nadal ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que fa 32 anys que està actiu en política i que "per tant, voler, voler, no vull res. Ara, estic disposat a tot, també. Vol dir que de la mateixa manera que he acceptat el dia que el president Montilla en l'executiva va dir 'em sembla que si en Quim Nadal i en Miquel Iceta es fan càrrec del grup parlamentari farem el que hauríem de fer', jo hi vaig dir d'acord. Jo estic disposat a tot. Disposat a tot vol dir, sobretot, a arremangar-se".

El grup parlamentari propi a Madrid

Nadal ha insistit també que el grup parlamentari propi a Madrid no pot ser el principal tema de debat sobre el futur del PSC, i ha reiterat que el més important és mantenir l'autonomia i saber pressionar el PSOE des de dins.

Joaquim Nadal també ha assegurat que el nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, s'equivoca quan diu que Madrid no compleix les inversions previstes a l'Estatut. El dirigent socialista ha reiterat que la seva oposició no farà crispació gratuïta, i que el nou govern d'Artur Mas no tindrà cap xec en blanc.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut