Tenis

Nadal es desfà d'Anderson i es classifica per als quarts de final del Masters 1000 de Toronto

Rafael Nadal s'ha classificat per als quarts de final del Masters 1000 de Toronto. Aquesta matinada el mallorquí ha guanyat el sud-africà Kevin Anderson en dos sets. El primer ha estat fàcil, per 6-2. Molt més disputat ha estat el segon, en què Nadal ha necessitat arribar fins al desempat. Anderson, que fa més de 2 metres, ha basat el seu joc en un servei molt potent, que sovint arribava als 220 quilòmetres per hora. Ara, el pròxim rival de Nadal serà l'alemany Philipp Kohlschreiber, botxí del tenista de Taiwan Lu Yen-Hsun.

Actualitzat
Rafael Nadal s'ha classificat per als quarts de final del Masters 1000 de Toronto en derrotar per 6-2 i 7-6 (6) el jugador sud-africà Kevin Anderson.

El número u mundial ha començat el partit dominant amb facilitat, que ocupa el lloc 87 del rànquing de l'ATP i que va entrar al quadre final procedent de la fase prèvia. En el primer parcial Nadal ha estat capaç de bloquejar els potentíssims serveis d'Anderson, un ros llargarut de 2,03 metres d'altura capaç de servir a 220 quilòmetres per hora, i aprofitar-se dels nombrosos errors no forçats del seu rival. Però en la segona màniga, Nadal s'ha complicat el partit en perdre el seu servei quan anava per davant en el marcador per 4 jocs a 3 i ha permès la revifada d'Anderson, que ha cregut en la possibilitat de forçar el tercer set.

El de Manacor ha pogut recuperar les sensacions del primer set i ha sentenciat el partit en el "tie-break". "Estic jugant bé. Sempre he somiat tenir aquest nivell. Ara intento disfrutar d'aquest moment, probablement és un dels millors moments de la meva carrera. Estic molt content de com m'estan anant les coses. Ara haig de continuar jugant bé, gaudir del moment i treballar durament per arribar tan lluny com pugui", ha assegurat Nadal un cop acabat el partit. Ara, el mallorquí s'enfrontarà a l'alemany Philipp Kohlschreiber per un lloc a les semifinals del torneig canadenc.

Els altres partits de quarts de finals són els següents: Novak Djokovic-Jeremy Chardy; Roger Federer-Thomas Berdych i Andy Murray-David Nalbandián.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut