Barcelona

Nadal diu que els serveis mínims "deixen penjats" els usuaris de trens de mitjana distància

Els serveis mínims dictats per a la vaga general de dimecres, 29 de setembre, poden deixar descoberta la xarxa de trens de mitjana distància en hores punta. Així ho ha admès el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, en declaracions a l'espai "L'entrevista", de Catalunya Informació. Davant d'això, el conseller Nadal ha avançat que s'intentarà cobrir amb autobusos les zones que es quedin sense servei.

Actualitzat
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha admès que els serveis mínims dictats pel govern de cara a la vaga general de dimecres poden deixar descoberta la xarxa de trens de mitjana distància a les hores punta. A l'espai "L'entrevista", de Catalunya Informació, Nadal ha avançat que es buscarà una alternativa de transport en autobús per garantir que ningú es quedi sense possibilitats de desplaçar-se.

El conseller també ha defensat la fórmula del tripartit, tot i que en el capítol de punts negatius de la tasca de govern Nadal ha destacat que no s'hagi pogut desplegar íntegrament l'Estatut o els efectes de la crisi sobre el mateix desplegament estatutari.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut