Tenis

Nadal acaba amb el regnat de Federer a Hamburg imposant-se a la final 7-5, 6-7 i 6-3

El regnat de Roger Federer al Master Series d'Hamburg ha arribat a la seva fi. El quatre vegades campió ha cedit la corona a un genial i imbatible Rafa Nadal. El suís i el mallorquí han protagonitzat un duel brillant, en una final digne de ser recordada per la intensitat i la qualitat en la lluita entre els dos tenistes. Nadal ha respòs la sortida brutal de Federer amb un valor i una resistència encomiables i ha remuntat el primer set per cedir el segon en el "tie break" i acabar imposant-se en el tercer per 7-5, 6-7 i 6-3. La revàlida, a Roland Garros.

Actualitzat

Quina final. Roger Federer i Rafa Nadal no només han demostrat perquè són els més grans sinó que han ofert a Hamburg un espectacle èpic. Després de la lluita titància amb Djokolovic en semifinals, el mallorquí s'ha vist les cares amb el número u del món i vigent campió en un enfrontament brillant, que ha acabat decantant a favor seu gràcies al seu caràcter guanyador. 

Només començar el partit, Nadal s'ha quedat sense arguments per culpa de la sortida agressiva de Federer. El suís s'ha col·locat 5-1 i el mallorquí ha hagut de demanar fins i tot l'assistència del fisioterapeuta del desgast que li exigia el joc de Federer. Però un cop més, Nadal ha reaccionat de manera increïble i ha capgirat el marcador.

En la segona màniga, el guió pràcticament s'ha repetit. Federer s'ha avançat 2-5, però Nadal ha capgirat la inèrcia del joc del seu contrincant. El mallorquí ha forçat el "tie break" però no ha pogut acabar imposant-se tot i tenir diverses pilotes de trencament. Federer es resistia a perdre i uns serveis impecables l'han mantingut viu. 

En el tercer i definitiu set, Nadal no ha tingut pietat i amb el seu millor tenis ha acabat esborrant Federer de la pista. Amb el triomf final, el mallorquí ha pogut venjar la derrota en la final de l'any passat i, a part de sumar el seu onzè Master Series, arribar a Roland Garros de la millor manera possible.      

 

Anar al contingut