Antoni Castells, fent proves al piano
Antoni Castells, fent proves al piano
Londres

Música contra la soledat: el projecte del compositor català Toni Castells a Londres

El músic de Berga combat l'aïllament amb una coral integrada per persones amb problemes mentals

Actualitzat

Al Regne Unit han convertit la soledat en un problema d'estat i fins i tot li han dedicat un ministeri. I és a Londres on el compositor català Toni Castells reflexiona sobre la tecnologia i la soledat

Castells és enginyer de so i també músic; és de Berga i fa 18 anys que viu al Regne Unit; i és un compositor que uneix la música clàssica, l'òpera i l'electrònica per plantejar al públic qüestions actuals.

Com ara, com pot ser que 9 milions de persones declarin que se senten soles al Regne Unit? És el tema del seu nou treball, "Hhumann X".

"Estem tan connectats amb la tecnologia, constantment, amb moltíssima gent, a través de les xarxes socials, a internet. Però l'aïllament social i la solitud també estan creixent al mateix nivell i em sembla una paradoxa bastant interessant."

 

 

En el concert de presentació de "Hhumann X", aquest 20 d'octubre, Castells ha treballat amb una coral integrada per persones amb problemes mentals, un altre element d'una lluita i d'una composició positiva contra l'aïllament social. 

 

 

Notícia relacionada: L'epidèmia de la soledat que cada cop afecta més la gent gran

ARXIVAT A:
MúsicaTecnologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut