Murray, després de guanyar a Viena (EFE)
Murray, després de guanyar a Viena (EFE)
Tenis

Murray amenaça el número 1 de Djokovic després de guanyar a Viena

El tenista escocès està completant la millor temporada de la seva carrera i es troba només a 415 punts de liderar el rànquing ATP

Marc BéjarActualitzat

Andy Murray segueix en estat de gràcia i aquest cap de setmana s'ha proclamat campió del torneig de Viena, després de derrotar en dos sets el francès Jo-Wilfried Tsonga (6-3 i 7-6). Amb aquesta victòria, el britànic acumula una ratxa de quinze victòries consecutives en una temporada on ha aconseguit set títols. Sens dubte, el millor moment de la seva carrera, com ell mateix ha explicat. Amb aquests excel·lents números, Murray es troba per primera vegada amb la possibilitat real d'assaltar el número 1 del rànquing ATP, que des de fa 123 setmanes de manera ininterrompuda es troba en mans de Djokovic.

Murray ja fa 76 setmanes que és número 2 de l'ATP. Fins ara mai ha ocupat el primer lloc del tenis professional. Després de guanyar a Roma, Queen's, Wimbledon, els Jocs Olímpics de Rio, Pequín, Xangai i Viena, l'escocès es troba ara a només 415 punts del número 1. El britànic arribaria al liderat si guanya aquesta setmana el Masters 1000 de París-Bercy i Djokovic no arriba a la final.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut