Sabadell

Munten un pont de grans dimensions sobre la C-58 per ordenar el trànsit als afores de Sabadell

La C-58 estrena pont. Durant tota la nit un equip d'obrers hi ha treballat per muntar una gran estructura que travessa la via. S'han hagut de tallar els carrils centrals de l'autopista durant vuit hores, però el pont ja està enllestit. Pesa 120 tones, i fa 47,5 metres de llarg i 8 d'amplada. Tindrà un bessó que encara no s'ha col·locat, però a l'estiu ja es podrà fer servir. Formaran part d'una rotonda que ordenarà el trànsit als afores de Sabadell i que serà una de les més grans de Catalunya. La infraestructura sencera estarà acabada definitivament a finals del 2011.

Actualitzat
L'autopista C-58 està reoberta al trànsit després de tota una nit d'obres. Durant la matinada de diumenge, ha estat tallat el carril central de la via a l'altura de la sortida de Sabadell Sud, tant en sentit Terrassa com per anar cap a Barcelona. El motiu ha estat el muntatge d'un gran pont, que permetrà enllaçar la C-58 amb la BV-1414.

El nou pont fa 47,5 metres de llargada i 8 d'amplada. Han fet falta dues grues de gran tonatge per aixecar les 120 tones que pesa l'estructura. És una part d'una gran rotonda que permetrà reordenar els accessos a la zona sud de Sabadell, una àrea molt concorreguda, on hi ha l'aeroport, l'accés a la Universitat Autònoma i una de les entrades principals a la ciutat.

Les obres de la que serà una de les rotondes més grans de Catalunya, amb 250 metres de diàmetre, van començar fa uns quants mesos. Ja s'hi ha col·locat un dels dos ponts que han de travessar l'autopista C-58. A l'estiu, la rotonda ja es podrà començar a fer servir, tot i que no estarà acabada definitivament fins a finals del 2011.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut