La casa rural d'Alcover destrossada després de l'estafa al propietari
La casa rural d'Alcover destrossada després de l'estafa al propietari

Munten festes il·legals en cases rurals, les destrossen i marxen sense pagar

Els Mossos investiguen cinc denúncies amb una manera d'operar semblant: lloguen la casa fent-se passar per una família i acaben cobrant entrada per fer-hi una festa

RedaccióActualitzat

El propietari d'una casa rural d'Alcover ha acabat enganyat i estafat per un festa il·legal. Va llogar l'establiment a una persona que deia que hi volia fer una festa familiar i l'endemà es va trobar la casa destrossada. Hi havien fet una festa il·legal amb un centenar de persones, i algunes havien pagat entrada. El llogater se'n va anar sense pagar.

Els Mossos investiguen fins a cinc casos similars a aquest. A Alcover, la suposada llogatera era una dona, que va fer la reserva dient que hi aniria amb la família.

Lluís Corbella, propietari de Mas Corbella Turisme Rural, explica que quan hi va anar el matí següent es va trobar la casa feta miques, amb el mobiliari llençat per la finestra, portes esbotzades i vidres trencats. A més, la documentació de la reserva i la transferència eren falses.

Aixi es van trobar la casa:

Corbella explica que van poder contactar amb gent que havia anat a la festa. Els van explicar que hi havia persones que havien arribat a pagar 400 euros per una habitació. Els participants a la festa, però, asseguren que no sabien que el propietari de la casa no n'acabaria veient ni un euro.

Entre l'estafa i arreglar els desperfectes, hi ha perdut uns 10.000 euros

El cas recorda el que ja va passar a Can Sabé, a tocar de la riera de Canyamars, on al març també es van trobar la casa rural destrossada, després d'una festa amb 105 persones.

La policia recomana als establiments turístics que per evitar estafes extremin les mesures de comprovació de tota la documentació dels clients.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut