Futbol

Munir: "Vaig entendre la decisió del Barça"

L'exdavanter del Barça, que ha estat presentat de forma oficial com a nou jugador del Sevilla, ha admès que va entendre la decisió del club blaugrana de no comptar amb ell després de negar-se a renovar el seu contracte

Actualitzat

Tot i que ahir ja va jugar una estona en la derrota al camp de l'Athletic, Munir El Haddadi ha fet aquest dilluns la seva posada de llarg com a nou futbolista del Sevilla. L'exdavanter del Barça ha firmat un contracte per quatre temporades i mitja amb el club del Nervión.

Munir tindrà la competència directa de Ben Yedder i André Silva, però ja no s'haurà de repartir els minuts amb Muriel, cedit a la Fiorentina, i Nolito, tres mesos fora per una lesió al peroné. El davanter madrileny format al planter del Barça ha explicat en la seva presentació oficial què va passar en els seus últims dies com a blaugrana.

"Quan vaig arribar de les vacances el dia 2 vaig comunicar al club que no volia renovar i que li van dir des de dalt que no podia comptar més amb mi. Ho vaig entendre i vaig seguir treballant i vaig tenir la sort de venir aquí abans al Sevilla. No tenia cap problema, jo seguia treballant i era el que tocava, aguantar".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut