Munir i Bartra debuten en partit oficial amb una Espanya que derrota Macedònia 5 a 1

Espanya ha obert la fase de classificació per l'Eurocopa del 2016 amb un clar triomf davant Macedònia (5-1). El resultat fa justícia al domini total en joc i ocasions de l'equip de Del Bosque, que ha fet debutar Munir en el minut 77. Poc abans havia entrat Bartra, que també ha jugat el seu primer partit oficial amb Espanya.

Espanya ha obert la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2016 amb un clar triomf davant una Macedònia (5-1) que, tot i estar molt tancada en defensa, ha gaudit d'algunes bones ocasions en atac. El resultat, però, fa justícia al domini total en joc i ocasions de l'equip de Del Bosque, que ha fet debutar Munir en el minut 77. Poc abans havia entrat Bartra, que també ha jugat el seu primer partit oficial amb Espanya.

La selecció espanyola amb Pedro, Busquets i Jordi Alba de titulars ha obert el marcador en el minut 15, gràcies a un penal que Mosjov ha comès sobre Silva. Sergio Ramos ha executat el llançament a l'estil Panenka. Dos minuts més tard, Paco Alcácer ha aprofitat una passada de Juanfran per posar el 2 a 0 en el marcador. El mateix Juanfran ha estat protagonista involuntari en el gol macedoni, quan una acció seva sobre Trajkovski ha estat sancionada amb un penal que ha xutat Ibraimi en el minut 28. Sergio Busquets, en el temps de descompte de la primera part, ha marcat el tercer gol espanyol amb un xut des de la frontal de l'àrea visitant.

En el minut 5 de la represa, Silva ha acabat amb els ànims del rival amb el quart gol aconseguit amb un xut creuat. Poc abans, els macedonis havien tingut una bona contra. En el minut 68 ha entrat en el terreny de joc Marc Bartra en el lloc de Sergio Ramos. Ha estat el debut en partit oficial del central blaugrana amb la selecció absoluta. En el minut 77 i amb el partit totalment decidit, Munir, amb 19 anys i 7 dies, ha substituït Koke. Espanya ha tornat a marcar en el temps de descompte, ara el de la segona part, en una contra llançada per Silva i culminada molt bé per Pedro. El porter de l'Espanyol Kiko Casilla no ha jugat ni un minut, sent l'únic dels convocats sense experiència en partit oficial que no ha debutat.