Funeral per Gabriel a la catedral d'Almeria (EFE)
Funeral per Gabriel a la catedral d'Almeria (EFE)

Multitudinari funeral per Gabriel Cruz a la catedral d'Almeria

RedaccióActualitzat

La catedral d'Almeria ha quedat petita per acomiadar Gabriel Cruz, el nen de 8 anys mort presumptament a mans de la parella del seu pare, Ana Julia Quezada. Centenars de persones han seguit la cerimònia des d'una pantalla gegant instal·lada al carrer.

El cos del nen ha arribat entre aplaudiments des de la Diputació Provincial, on era la vetlla, fins a la catedral. A la sortida del funeral, els pares han estat ovacionats per centenars de persones, i han volgut agrair el suport.  El seu pare ha assegurat:

"Ens heu acompanyat en la recerca del nostre full. Ens heu portat en braços, ens heu tingut forts, buscant el Gabriel. Moltes gràcies pel vostre suport i per l'estima que ens heu donat."

Patricia Ramírez, la mare, també ha demanat intimitat a partir d'ara i que la premsa i els veïns no els acompanyin al cementiri on traslladaran el fèretre. El jutge que porta el cas ha prohibit que incinerin el cos del nen per si s'han de practicar més proves.

Al funeral, hi ha assistit la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, que duia una bufanda del nen a les mans. La cerimònia l'ha oficiat el bisbe d'Almeria.

Mentrestant, la investigació continua. La detinguda, Ana Julia Quezada, està pendent de passar a disposició judicial.

ARXIVAT A:
JudicialPolicial
Anar al contingut