Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Esplugues de Llobregat

Multats per saltar-se la frontera municipal, sense senyalitzar, fent esport

Un control policial sanciona els corredors i ciclistes que passen la línia que separa Esplugues de Llobregat de Barcelona

Laia Mestre Sopeña / Josep Maria Porta Palau Actualitzat
TEMA:
Estat d'alarma

Amb la fase 0, només es pot sortir del municipi per anar a treballar, comprar productes de primera necessitat o per causa major, però no per passejar ni fer esport. Però de vegades les senyalitzacions d'on comença o acaba un terme municipal no hi són, o no són prou clares.

Un control conjunt de policia local i Mossos d'Esquadra situat a Esplugues de Llobregat sanciona les persones que no són d'aquesta població però que hi han accedit durant la pràctica esportiva, tant corredors com ciclistes.

 

 

 

Xavier Servole:

"Sé que no es pot sortir dels municipis però no sé on està indicat i no està ben indicat."

Lucas Serra:

"No sé exactament fins a on podia arribar."

Antonio Rodríguez.

"Segons ells, estic al terme d'Esplugues. Jo de veritat és que estic fent esport i no he vist cap cartell que posi si estic o no a Esplugues."

Els límits entre poblacions no sempre queden clars ni estan ben senyalitzats, com és el cas. En el carril bici que uneix l'avinguda Diagonal amb Esplugues no hi ha cap cartell que avisi del canvi de població.

Només es pot trobar una única senyalització, encarada als cotxes que circulen per l'accés lateral i que molts ciclistes no veuen des del carril bici. El control policial està situat a escassos 10 metres d'aquesta senyalització.

 

 

 

Alejandro Marijanac:

"Ningú t'avisa que acaba el municipi. Es posen a escassos 10 metres d'on ells consideren que comença el municipi. Per multar-te. Em sembla una cosa realment absurda."

Aquest dissabte han sortit a fer esport i s'emporten una sanció administrativa a casa. L'única opció que tenen, ara, serà recórrer.

ARXIVAT A:
Estat d'alarma Coronavirus

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut