El jove que va circular per la Ronda amb cadira de rodes diu que no pagarà la multa
Imatge del vídeo en què es veu un home circulant en cadira de rodes per la Ronda Litoral (Font: La Vanguardia)
Barcelona

Multat amb 90 euros l'home que circulava amb cadira de rodes per la Ronda Litoral

El vídeo que es va fer viral ha estat clau per identificar l'home i denunciar-lo per accedir a una via no permesa per a vianants

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana ha identificat i multat amb 90 euros la persona que a finals de juny va circular amb una cadira de rodes elèctrica per la Ronda Litoral a l'alçada del Port de Barcelona. Les imatges, cedides per "La Vanguardia", es van fer virals a la xarxa.

 

La policia ha pogut localitzar el jove per les inscripcions de la cadira i la roba que duia.

 

 

Segons púbica Betevé, l'home té 30 anys i ja havia comès altres infraccions de trànsit anteriorment.


"Menyspreu a la convivència"

David Vázquez, sotscap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, considera que la infracció és intolerable en el context actual:

"Evidentment en una ciutat com Barcelona, on l'any passat van perdre la vida 21 persones en accidents de tràfic en una cosa tan humana i tan natural com és desplaçar-se a la feina o tornar a casa, i amb més de 200 ferits greus amb lesions medul·lars irreversibles, no ens podem permetre en cap moment infraccions tan greus com la que hem vista, perquè són accions clarament contràries a la convivència, són d'un menyspreu total per la norma

La infracció són 90 euros i és accedir a una via on no està permès. Són vies que no estan pensades, ideades ni construïdes perquè en facin ús els vianants"

 

La Guàrdia Urbana va rebre tres avisos de gent que alarmava de la presència de la cadira de rodes al tram de la sortida 21, però ja no hi era quan els agents van arribar. El vídeo amb les imatges ha estat clau per identificar-lo.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut