Una botiga Muji a la Xina (Reuters)

Muji obrirà a Barcelona la seva botiga emblema a Espanya

Serà al passeig de Gràcia i tindrà 1.500 metres quadrats

RedaccióActualitzat

La marca japonesa Muji obrirà una botiga emblemàtica a Barcelona, on ja hi té tres punts de venda. Serà la més gran d'Espanya, amb 1.500 metres quadrats, repartits en tres plantes, a l'edifici de La Unión i el Fénix, al passeig de Gràcia amb Diputació.

Obrirà al desembre, segons ha informat la companyia, coincidint amb la campanya de Nadal, i oferirà moda, productes de bellesamobiliari, articles de la llar i de viatge, menjar i, com a novetat, amb llibres relacionats amb aquests productes.

Amb presència a 30 països, Muji és la marca japonesa amb més projecció internacional. Amb aquesta nova obertura segueix l'estratègia d'obrir botigues emblemàtiques, aquelles que la marca vol que siguin les més representatives, a les principals ciutats del món, com Tòquio, Xangai, Nova York, Singapur, Seül, París i Milà.

Notícia Relacionada: Uniqlo desembarca a Barcelona per menjar terreny a Zara i H&M

L'any que ve té previst inaugurar la de Berlín i també vol obrir-ne a Madrid, Londres i Estocolm. En aquestes botigues emblemàtiques les marques intenten oferir una relació diferent i més propera al client.

Aquestes noves obertures se sumaran a les 876 botigues Muji repartides per tot el món.

ARXIVAT A:
Economia de butxaca
Anar al contingut