Tenis

Moyà derrota per un doble 6 a 4 a Agassi i obté el passaport per al Masters de Xangai

Carles Moyà acompanyarà Ferrero i Costa en el Masters de Tenis d'aquest any. El tenista mallorquí ha obtingut una gran victòria sobre Andre Agassi a l'Open de París-Bercy que li dóna el passaport per Xangai. Moyà, que ahir va salvar sis pilotes de partit davant del francès Grosjean, ha tornat a mostrar el seu millor tenis i s'ha imposat per un doble 6 a 4 al número 2 del món, després d'una hora i 21 minuts de joc. La prova final del circuit es disputarà de l'11 al 17 d'aquest mes.

Cales Moyà s'ha classificat matemàticament per jugar el Masters, que aquest any es disputarà a Xangai. És la conseqüència més important de la seva victòria sobre André Agassi en el torneig París-Bercy. Moyà s'ha desfet del nord-americà en dos sets, que ha guanyat per un doble 6 a 4. En el primer, el mallorquí n'ha tingut prou de trencar una vegada el servei d'Agassi i conservar el seu, però en el segon set semblava que el número 2 mundial li faria les coses més difícils. Amb un 2 a 2, Agassi ha trencat el servei de Moyà, però el mallorquí, acostumat a patir en aquest torneig -ahir va guanyar Sebastien Grosjean després de tenir sis punts de partit en contra-, ha conservat la sang freda i ha acabat capgirant el marcador. Amb la derrota, Agassi, de 32 anys, veu com es complica el seu objectiu d'acabar l'any com a número 1 mundial, ja que encara és a 43 punts de l'australià Lleyton Hewitt. Per la seva banda, Carles Moyà ha firmat amb aquesta victòria el seu dret a jugar el Masters, i ho farà al costat del català Albert Costa i el valencià Juan Carlos Ferrero.