Madrid

Mourinho no vol sorpreses i s'endú a Múrcia tots els pesos pesants

José Mourinho no vol sorpreses. És per això que s'endú a Múrcia tots els pesos pesants de la plantilla. El tècnic portuguès farà viatjar aquesta tarda 14 jugadors del primer equip. Només deixa a casa Xabi Alonso, Özil, Marcelo i el portuguès Carvalho. Per a ell, seria un fracàs tornar a viure una eliminació com la de l'any passat, contra l'Alcorcón, i a més, ha augmentat la pressió als suplents, que tindran la seva oportunitat: "Si no juguen bé, convocaré a la Lliga jugadors del Castella". El Múrcia és el líder imbatut del grup quart de la segona B.

Actualitzat
El Reial Madrid ha preparat la seva estrena a la Copa, davant el Múrcia de Segona divisió B, amb la mateixa intensitat i mètodes que utilitza en partits de Lliga i de Lliga de Campions. Ho ha destacat en roda de premsa Mourinho, que vol evitar qualsevol relaxació dels seus jugadors, als quals ha augmentat la pressió. "És obvi que si els jugadors no tenen qualitat per jugar un partit de Copa contra un bon equip però de divisió inferior, no la tindran per jugar al Reial Madrid partits de dificultat més gran. En aquests partits tenim tot a perdre perquè no es pot caure eliminat, però per als jugadors que juguen menys és un partit molt important", ha assegurat.

"Si un jugador no demostra la seva qualitat en aquest partit, que té la possibilitat de jugar de titular i noranta minuts, que no pensi a estar convocat per a la Lliga. És la pressió que han de sentir els jugadors que jugaran demà. Si no juguen bé davant el Múrcia a la Copa, com ho faran a la Lliga o la Champions?", s'ha preguntat. El tècnic madridista ha matisat les paraules que va dir després del triomf a la Lliga davant el Racing de Santander, quan va manifestar que el jugador que no estigui bé en Copa li posarà "la creu" i estarà "mort", tot i que ha amenaçat amb càstigs si es produeixen comportaments inadequats sobre el terreny de joc. "Vaig parlar metafòricament en dir que els poso la creu i morts. No serà així. Però qui no jugui bé demà no serà convocat dissabte, això segur. Han de demostrar a la família madridista que tenen qualitat per guanyar", ha afirmat.

La sequera del Reial Madrid a la Copa del Rei data del 1993. Són 17 anys sense guanyar el títol. "És massa temps, no em sembla normal però és la realitat", ha asseverat Mourinho. "No es guanya des que Butragueño va marcar al Saragossa. Des de llavors, dues finals però perdudes. És una competició que em sembla important. Es parla de Champions i Lliga. Hi ha gent que no valora gaire les copes, jo sí. Les vaig guanyar a Portugal, les dues d'Anglaterra, a Itàlia i vull la d'Espanya", ha sentenciat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut